Ja niin mä oon sua miettinyt, valvonut yöt. Ajatellut
Käynyt keskusteluja kanssasi pään sisälläin. Niin kaukana kun oletkin, miksi näin piti käydä, maailmani kierrähti ympäri, kuperkeikkaa. Tilanteeseen jossa en koskaan aiemmin ole ollut.. Pelottavaa kuinka epävarmaa. Päässä pyörii ajatuksia, haaveita, --pettymys.
Sen mitä tahtoo, sitä ei voi saada.
Maijaa: Kukaan ei saa nähdä kyyneleitä, muuten ne kuvittelee että tällä olisi jotain merkitystä. Hitto, päässä juoksee ajatukset tuhatta ja sataa. Kiire saada ne kiinni.
Ja se kaikesta selviää, niin ne ajattelee, niin ne on sanonut. Pitäisikö tuo muka ottaa kohteliaisuutena? Kun sinä olet noin täydellinen, ei sulla voi ongelmia olla. AAARGH. Niin ne kuvittelee, nauru peittää kaiken, nauru auttaa. Kamalavuodatusolo ajatukset vaan..pursuaa.
||miksi en taas kuunnellut faijaa. Se sen sanoi jo vuosi sitten, kertoi minkälainen sinä olet. Miksi en voinut kuunnella. Olisin säästynyt kaikelta tältä.||
"Puukolla sä selkään lyöt. Haluun jotain joka piristää..."
Tahdon karjua ja kiljua sulle minkälainen kusipää olet ollut. Sen vielä teen, pakko. Kuinka olen ollut niin sokea sinun suhteesi. Olet PAHA. Jumalauta, olet paha.
Tahtoo jotain joka helpottaa oloa. Jotain mikä auttaa.
Tahdon olla tyyny sun naaman päällä. Tahdon herättää sut sun haavemaailmoistasi. Pilvilinnoista tiputtaa.

"Kouluun sä menit silmin vihaisin
ne sanoi lapsi on sekaisin
ja olisit nyt paremmin
jos olet hiljaa ja kunnollinen, tunnollinen
niin kaikki on helpompaa
muuten joudut katumaan
ja sä mietit
Ne ei tahdo mua
Tänään sä et jaksanut enempää
muiden katseet aina kuin jää
joskus perään ne huutaa sä oot hullu hullu hulluhan sä oot
" Maija Vilkkumaa-Ingalsin Laura